Takarék Index

A fejlesztések húzzák felfelé az ingatlanárakat 2018. július 04.

Hazai és nemzetközi piaci trendek

Közlemény 2018. június 20.

Tájékoztató Informatikai karbantartásról

Nem csökken a lendület a lakáspiacon 2018. április 25.

Az FHB Lakásárindex a válság előtti maximumhoz képest már több mint 26 százalékkal magasabb szinten áll

Lakásprognózis 2018 2018. február 08.

2017-ben a lakásárak növekedése tovább folytatódott Magyarországon, az év második negyedévének végén az FHB Lakásárindex 249,3–as értéken állt, ami az eddigi legmagasabb szint az index történetében, több mint 24 százalékkal haladja meg a válság ...

Lakásfelújítások Magyarországon 2018. január 29.

Magyarországon az elmúlt 10 évben alig akadt olyan lakóingatlan, ahol ne végeztek volna valamilyen felújítást. A válság és a gazdasági nehézségek ellenére a lakosság igyekezett javítani otthona állapotát.

Összes hír

Takarék Lakásárindex

  • 2017 III. negyedévében 253-ra emelkedett az Takarék Lakásárindex értéke további 2,2 százalékos drágulást jelezve az ingatlanárak nominális változásával kapcsolatban
  • A válság előtti lakásárakhoz viszonyítva már 26%-al magasabbak jelenleg az árak, reálértelemben azonban még mindig a válság előtti szintet érik csak el.
  • Változás, hogy Budapest helyett már a Közép-Dunántúl megyeszékhelyein volt tapasztalható a legerősebb áremelkedés, Budapest második helyét a Dél-Alföld megyeszékhelyei követték. Közép-Magyarország községeit leszámítva a kistelepülések esetében is a korábbinál erősebb árnövekedést mutatnak az adatok.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Szavazás
Melyik magyarországi, ún. kiemelt üdülőkörzetben pihen(ne) legszívesebben?


  Írja ide a képen látható szöveget:
Eredmény