Takarék Index

A Takarék Index termékcsalád

Hadd mutassuk be Önnek a Takarék Index termékcsalád három tagját: a Takarék Lakásárindexet és Prognózist, valamint a Takarék Termőföldindexet.

Újdonságok

A Takarék Index rendszeres, negyedéves frissítése által igyekszünk biztosítani, hogy elemzéseink a lakáspiacon bekövetkező változásokat a lehető leghűebben tükrözzék. A nemzetközi ingatlanpiaci trendeket és partnereink igényeit figyelembe véve ...

Referenciák

A Takarék Lakásárindex 2009. őszi megjelenése előtt a hazai ingatlanpiaci gyakorlatban nem volt elérhető ilyen jellegű adat.

Sajtómegjelenések

Az alábbiakban a Takarék Indexet idéző, elektronikusan elérhető sajtómegjelenésekből válogattunk (a felsorolás nem teljes körű).

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Takarék Lakásárindex

  • 2017 III. negyedévében 253-ra emelkedett az Takarék Lakásárindex értéke további 2,2 százalékos drágulást jelezve az ingatlanárak nominális változásával kapcsolatban
  • A válság előtti lakásárakhoz viszonyítva már 26%-al magasabbak jelenleg az árak, reálértelemben azonban még mindig a válság előtti szintet érik csak el.
  • Változás, hogy Budapest helyett már a Közép-Dunántúl megyeszékhelyein volt tapasztalható a legerősebb áremelkedés, Budapest második helyét a Dél-Alföld megyeszékhelyei követték. Közép-Magyarország községeit leszámítva a kistelepülések esetében is a korábbinál erősebb árnövekedést mutatnak az adatok.